Naar boven

Frank Walder

Webshop uitverkocht merk

jurken en rokken
truien en vesten dames
Warme winterkleding

De kleding van Frank Walder kenmerkt zich aan de casual en klassieke touch. Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een blazer & gilet, een rok, top, blouse, trui of vest met deze uitstraling. Dan is de mode van Frank Walder echt iets voor jou.

Frank Walder collectie van Duitse topkwaliteit

Het merk heeft een goede collectie van Duitse top kwaliteit. De kleding heeft een exclusieve uitstraling, is goed afgewerkt, heeft leuke designs en is heel vrouwelijk. Bij Frank Walder vind je altijd kleding die jou aanspreekt. De kleding van Frank Walder is bij Oosterom Mode By Wilco Nuvelstijn verkrijgbaar vanaf maat 40 tot en met maat 52.

Frank Walder verkrijgbaar bij Oosterom Mode

De uitgebriede collectie van Frank Walder is helaas niet meer online verkrijgbaar. Uiteraard kun je wel bij ons in de winkel terecht om de nieuwste collecties te bewonderen en te passen. Oosterom Mode heeft elk seizoen weer een nieuwe collectie van Frank Walder in de winkel hangen. Kom snel een kijkje nemen en laat je adviseren door ons team.

Frank Walder | Kleding met een klassieke touch | Binnenkort online De collectie van Frank Walder kenmerkt zich door de vrouwelijke en casual kleding zoals een blazer, rok, top, blouse, trui of vest met een klassieke touch.