Naar boven

Claudio Campione

Bare metal uitverkocht

jeans
jassen
overhemden

Claudio Campione

Het merk presenteert zich als een sportief, trendy, lifestyle kledingmerk van hoge kwaliteit. Claudio Campione gaat voor hoge kwaliteit, door te kiezen voor materialen van hoge kwaliteit en de beste fabrikanten.

De collectie van hoogwaardige kwaliteit van Claudio Campione

De meest innovatieve jacks en vesten gemaakt van materialen voorzien van de nieuwste technologieen, zoals milano breisels en uitgebreide voering uitwerkingen. Maar ook voorzien van een waterproof coating, waterafstotend, ademende stof en winddicht maken de jacks en vesten van Claudio Campione tot een kwalitatief geweldig product.

Over Claudio Campione

Claudio Campione is opgericht in 1989 in Hamburg, Duitsland. Claudio Campione ziet zichzelf als een internationaal levensstijl merk. Ze begonnen met een mannen collectie en deze werd al snel opgevolgd in 1993 met een vrouwen lijn, wel bleven ze altijd meer de nadruk leggen op mannen. De winkels die Claudio Campione mag verkopen worden geselecteerd op hoge kwaliteit van product presentatie. In Duitsland worden de producten van Claudio Campione in meer dan 200 winkels aangeboden. Internationaal is het aantal winkels ongeveer 150, Oosterom Mode mag zich tot een van de gelukkigen rekenen.

Claudio Campione online shoppen bij Oosterom Mode

Ben je ook nieuwsgierig naar Claudio Campione? In onze winkel in Dedemsvaart hebben we het gehele jaar de collectie van Claudio Campione.

Wilt u liever online shoppen? In de webshop is Claudio Campione niet altijd beschikbaar, vergelijkbare merken van hoge kwaliteit zijn Meyer, McGregor en Stones.