Naar boven

Winter warme vesten

Warme vesten voor eeen koude winter

Soms wil je dat favoriete T-shirt ook in de winter aan, maar een T-shirt in de winter is een beetje koud. Een vest is dan de oplossing, heerlijk warm in de winter en open geritst zie je toch de fantastische prints op je T-shirt. We hebben de meest trendy warme vesten uitgezocht en ze speciaal voor jou op een pagina gezet.

Deze winter zien we veel vesten met vlakken in verschillende kleuren en materialen. Bij deze vesten is de mouw vaak in een andere kleur als de rest van het vest, zodat het lijkt op een bodywarmer. Ook de gestikte trend zien we terug komen bij de vesten, zoals we dat ook zien bij de jassen en truien.

No Excess en het blauwe vest

No Excess gaat deze winter voor vesten in blauwe tinten. De vesten zijn voorzien van een opstaande kraag, wat lekker warm is voor de nek en mouwen voorzien van ribgebreide boorden voor extra isolatie. No Excess gaat helemaal mee met de vlakken met verschillende materialen trend. No Excess combineert in deze vesten een gladde stof met een zachte stof, waarbij een van de twee materialen voorzien is van stiksels of een ander patroon.

PME Legend zet de kraag hoog op

PME Legend vesten vallen op door de extra hoge opstaande kraag, perfect voor mannen met een kort kapsel die toch graag een warme nek willen hebben in de winter. Net zoals No Excess voorziet PME Legend de mouwen van de vesten met ribgebreide boorden. Ook PME Legend heeft een aantal vesten opgebouwd uit verschillende materialen. PME Legend houdt de vlakken op de vesten wat rustiger door niet zo veel contrast te gebruiken tussen de verschillende kleuren.

Superdry op en top trendy

Superdry bereidt zich voor op een strenge winter door heerlijk dikke vesten die bijna lijken op winterjassen. De vesten van Superdry zijn voorzien van de stiksel trend. Verder gaat Superdry voor een bodywarmer look door de mouwen van een dunnere stof te voorzien en de “body” extra volume te geven. Superdry heeft zijn huiswerk goed gedaan met deze super trendy vesten, een echte musthave voor deze winter.

Musthave: Superdry vest M20001 PN licht of Superdry vest M20001 PN donker

Alle vesten van de winter collectie 2016/2017 worden gratis verzonden ( bij acties of korting boven de €50,-). Wil je er morgen al lekker warm bij lopen, bestel dan je vest voor 21:00 uur! In onze winkel in Dedemsvaart hebben we nog veel meer heren merk vesten. Kom naar de winkel voor gratis stijladvies.

 
 
 
 
Heren jeans en broeken
De kleurrijkste overhemden
jassen en jacks heren